Leveringscondities

Bestellen van de kerstpakketten
Door het tijdig plaatsen van uw bestelling voorkomt u dat de artikelen van uw keuze uitverkocht zijn.

Minimale bestelhoeveelheid van de kerstpakketten
De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks per code JG, CR, JG, VI of RA ! Dus niet bijv. 5 stuks met code JG en 5 stuks met code CR of RA 

Tijdelijke aflevering
Houdt u er rekening mee dat er door weers- of andere omstandigheden onvoorziene vertragingen kunnen ontstaan. Laat daarom uw pakketten altijd periode vóór de dag van de dag van uitreiking op uw adres afleveren. U kunt hiermee teleurstellingen door vertraagde aflevering voorkomen.

Eigen samenstelling
Kerst of themapakketten met een eigen samenstelling kunnen met een minimum van 60 stuks worden besteld.
Vispakketten kunnen vanaf  € 1000,00 excl. BTW zelf worden samengesteld.  Offerte op aanvraag.

Afleveringskosten
Tenzij anders overeengekomen kunnen kerstpakketten met een minimum orderbedrag van € 1500,00 excl. BTW, onder voorbehoud van een goede bereikbaarheid per grote vrachtauto en uitgezonderd de eilanden, franco huis op één adres in Nederland worden bezorgd.

Voor zalm & vispakketten vindt de levering op 1 adres in NL franco plaats vanaf  € 1250,00 excl. BTW

Voor overige pakketten    vindt de levering op 1 adres in NL franco plaats vanaf   € 1000,00 excl. BTW

Afleveringsituatie
Tijdige bezorging is uitsluitend mogelijk dankzij uw welwillende medewerking. Laat ons weten of incidentele aflevering vóór openingstijd of ná sluitingstijd mogelijk is; of uw bedrijf wel of niet met grote vrachtauto's te bereiken is. Wij zijn graag vooraf geïnformeerd over omstandigheden welke bij de chauffeur bekend dienen te zijn. Aflevering vindt plaats op het opgegeven adres. Wijzigingen, afstapelen en intern transport zijn vooraf bespreekbaar. Ons onbekende, bijzondere wensen bij aflevering kunnen tot vertraging en daardoor extra kosten leiden.

Pallethandling
Aflevering is op Euroformaat pallets. Wij berekenen hiervoor geen statiegeld. Graag ontvangen wij daarom bij de aflevering de (wissel) pallets retour. Achteraf ophalen van meerdere pallets is in overleg mogelijk.

Individuele verzending
U kunt pakketten rechtstreeks bij uw relaties of personeel laten bezorgen door de vervoerder van uw eigen keuze. Indien gewenst kunnen wij hierin bemiddelen en tegen vergoeding van de kosten voor adressering en organisatie etc. zorgdragen.

Voorbehoud
Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele toeslagen als gevolg van overheidsbesluiten ten aanzien van milieukosten en anderszins. Wijzigingen in prijs of samenstelling als gevolg van bijv. tegenvallende oogst- en of vangstresultaten zijn voorbehouden. Wij behouden ons het recht voor om in die gevallen de artikelen door gelijkwaardige te vervangen.

Betaling
Leveranties geschieden, tenzij anders met u overeengekomen, uitsluitend tegen betaling waarbij 10% bij opdracht en 90% van het factuurbedrag uiterlijk op de laatste dag vóór de dag van aflevering op onze bankrekening dient te staan. Na ontvangst van uw opdracht ontvangt u zo spoedig mogelijk onze opdrachtbevestiging en uw factuur. U bent dan in de gelegenheid dit tijdig in uw administratie te verwerken en zo stagnatie in de uitlevering te voorkomen.

Leveringsvoorwaarden
Daar waar bovenstaande voorwaarden niet in voorzien zijn op de leveranties, zijn onze gebruikelijke algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.