leuke Kerstpakketten van € 30 tot € 35

Leuke kerstpakketten
Hoe hoger uw budget is, hoe groter het assortiment waaruit u kunt kiezen. Holland 4 You heeft leuke kerstpakketten tussen de 30 en 35 euro met een gevarieerde inhoud aan levensmiddelen of diverse beauty- en verzorgingsproducten. Met thema’s als Sportief, Gezond, Muziek, Storage en Sparkling kunt u ongetwijfeld een pakket vinden, dat bij uw bedrijf en relaties past. U kunt uiteraard ook voor verschillende doelgroepen verschillende, leuke kerstpakketten kiezen. Voor uw personeel wellicht een pakket, dat rijkelijk gevuld is met food. En voor uw klanten een pakket met bijzondere verzorgingsproducten.

 
€ 34,77 incl. btw

Kerstpakket 2019 Na gedane arbeid

 
€ 34,61 incl. btw

Kerstpakket 2019 Flonkerend zwart gouden merken

 
€ 33,37 incl. btw

Kerstpakket 2019 Gouden beloning

 
€ 33,37 incl. btw

Kerstpakket 2019 Dubbel fris in luxe zwart

 
€ 38,80 incl. btw

Kerstpakket 2019 Koffie & Choco

 
€ 39,79 incl. btw

Kerstpakket 2019 Stijlvol

 
€ 40,02 incl. btw

Kerstpakket 2019 Mooi Windlicht

 
€ 39,63 incl. btw

Kerstpakket 2019 Sfeervol van Kleur

 
€ 40,82 incl. btw

Kerstpakket 2019 Meesterlijk Werk

 
€ 39,44 incl. btw

Kerstpakket 2019 Party Time

Leuke kerstpakketten voor hem en haar
Geschenksets met daarin beauty/ en verzorgingsproducten zijn zowel voor hem als haar verkrijgbaar. Bij uw order kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat of gewoon van beide een specifiek aantal bestellen. Als u een keer iets anders wilt geven dan eten en drinken, zijn onze leuke kerstpakketten van Rituals een absolute aanrader. Met handdoeken, douchegel, crèmes en mooie windlichthouders kan iedereen zijn eigen thuisspa creëren. De luxe uitstraling van deze pakketten wordt nog eens versterkt door de feestelijke verpakking.

Tijdig bestellen voorkomt teleurstellingen
De kerstpakketten van Holland 4 You zijn erg gewild. Wij beginnen daarom al ver voor de feestdagen met het voorbereiden van de orders. Houdbare producten worden al vroeg in het jaar ingekocht, maar perishables moeten wij uiteraard last minute bij onze leveranciers bestellen. Om te voorkomen dat producten uitverkocht zijn, raden wij u aan tijdig uw bestelling aan ons door te geven. Zo hoeven wij u niet teleur te stellen en kunt u het pakket van uw keuze nog voor de feestdagen bij uw klanten en relaties bezorgen.  

Bij Holland 4 You kunt u snel en veilig een bestelling plaatsen voor leuke kerstpakketten van € 30 - € 35.