Zomerpakketten - themapakketten

Waarom zou u wachten tot het einde van het jaar om uw personeel en klanten te laten weten dat u ze waardeert? Verras uw relaties dit jaar gewoon eens met een van onze leuke zomerpakketten. Geef vlak voor de vakantie een koeler met frisdrank en chips cadeau. Of een lekkere fles wijn met een spel voor het hele gezin. Holland 4 You heeft ook zomerpakketten, die uitsluitend uit gebruiksartikelen bestaan. Zoals het Sailor pakket met daarin onder andere een strandtas, badlaken, teenslippers en een beachball spel. Uw relaties genieten niet alleen van een ontspannen vakantie, maar kijken er ook naar uit weer met of voor u aan de slag te gaan.

Een geste die opvalt
De meeste bedrijven geven hun medewerkers en relaties een eindejaarsgeschenk in de vorm van een kerstpakket of goede fles wijn. Een geweldig gebaar natuurlijk. Maar ook een die, zeker bij grote klanten, mogelijk verdwijnt tussen alle attenties van uw concurrenten. Kiest u voor het versturen van zomerpakketten, dan weet u 100% zeker dat uw geste opvalt en extra gewaardeerd wordt. Op een moment dat men het niet verwacht, blijkt u toch aan uw relaties te denken en dat zal door iedereen als een prettige verrassing ervaren worden.

Uw order zeer snel geleverd
Holland 4 You uit Volendam is al vele jaren een bekende leverancier van kerst- en geschenkpakketten in Nederland, België en Duitsland. Onze klanten waarderen ons niet alleen om ons grote aanbod van ruim 400 verschillende pakketten, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit van onze producten, onze goede service en onze snelle leveringen. Zelfs als u last minute pakketten bij ons bestelt, zullen wij er alles aan doen om deze binnen een paar dagen bij u te kunnen bezorgen.

 
€ 6,80 incl. btw

Zomerpakketten Handig Koeltasje

 
€ 9,62 incl. btw

Zomerpakketten Treets Relaxing Chakra's

 
€ 10,57 incl. btw

Zomerpakketten Musthave

 
€ 12,04 incl. btw

Zomerpakketten Goede Reis

 
€ 17,09 incl. btw

Zomerpakketten Heerlijke Limonade

 
€ 18,08 incl. btw

Zomerpakketten Bella Italia

 
€ 22,98 incl. btw

Zomerpakketten Mocktail

 
€ 30,25 incl. btw

Zomerpakketten Treets Energising Secrets

 
€ 30,25 incl. btw

Zomerpakketten Treets Revitalising Ceremonies

 
€ 33,23 incl. btw

Zomerpakketten Vive La France

 
€ 32,86 incl. btw

Zomerpakketten Tuinkaars

 
€ 33,60 incl. btw

Zomerpakketten Dagje Strand

 
€ 50,51 incl. btw

Zomerpakketten Frisse Salade