Paaspakketjes en voorjaarsgeschenken

Paaspakketjes nemen toe in populariteit. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun medewerkers, relaties en klanten in het voorjaar te verrassen met een leuk geschenk. Niet alleen om op te vallen, wat tussen alle kerstpakketten aan het einde van het jaar soms nog best lastig is, maar ook om een nieuw seizoen te vieren. Of om ‘zomaar’ tussendoor een blijk van waardering te geven voor iedereen die zo hard werkt aan het succes van uw bedrijf.

 
€ 75,92 incl. btw

Chocolade Reep Vrolijk Pasen (35 st)

 
€ 71,95 incl. btw

Funny Choco ( 30 stuks)

 
€ 32,40 incl. btw

Bloemetjes & Eitjes (6 st)

 
€ 78,03 incl. btw

Eierschaal (9 st)

 
€ 64,75 incl. btw

Nest met eitjes (12 st)

 
€ 53,10 incl. btw

Paaskaart (15 st)

 
€ 7,22 incl. btw

Paaspakket Paasverrassing

 
€ 7,36 incl. btw

Paaspakket Easterbox

 
€ 7,36 incl. btw

Paaspakket Paasmix

 
€ 7,66 incl. btw

Paas Theepakket

 
€ 8,45 incl. btw

Paaspakket Luxebox

 
€ 10,85 incl. btw

Paaspakket Paasspecialiteit

 
€ 14,38 incl. btw

Paaspakket Paascupcakes

 
€ 15,59 incl. btw

Paaspakket Pierre Zero

 
€ 16,03 incl. btw

Paaspakket Sparkling Easter

 
€ 17,24 incl. btw

Paaspakket Paastraditie

 
€ 22,68 incl. btw

Paaspakket Paasontbijt

 
€ 28,48 incl. btw

Paaspakket Paasontbijt De luxe

Diverse paaspakketjes en voorjaarsgeschenken
Holland 4 You houdt altijd rekening met nieuwe ontwikkelingen en heeft dan ook al jaren paaspakketjes en voorjaarsgeschenken in de collectie. Uiteraard mogen de chocolade haasjes en eieren niet ontbreken. Maar ook een pakket met prachtige voorjaarsbloeiers of ingrediënten voor een heerlijk paasontbijt doen het altijd goed. Alle artikelen worden in een feestelijke verpakking geleverd. Bij de omschrijving van de pakketjes staat de prijs per stuk of per hoeveelheid waarmee ze in een doos zitten. Dit is dan tevens het minimumaantal voor een bestelling. Bent u op zoek naar luxe chocolade paasgeschenken?  klik dan hier

Snelle levering van uw producten
Bij Holland 4 You staat klanttevredenheid voorop. Daarom leveren wij uitsluitend producten van goede kwaliteit en doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Paaspakketjes kunnen wij vaak nog last minute leveren, zodat u uw medewerkers nog voor de feestdagen blij kunt maken met zo’n leuke geste. Betalen kunt u via iDeal of in veel gevallen zelfs op rekening. Indien u een logo op een product of verpakking geplaatst wilt hebben, zorgen wij ervoor dat deze daarvoor geschikt gemaakt is.