JANZEN giftsets

Janzen Giftsets

Janzen producten zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd met natuurlijke en biologische ingredienten.

 
€ 34,95 incl. btw

Janzen Complete Moments giftset 5 delig Orange 77

 
€ 34,95 incl. btw

Janzen Complete Moments giftset 5 delig Black 22

 
€ 34,95 incl. btw

Janzen Complete Moments giftset 5 delig Skin 90

 
€ 34,95 incl. btw

Janzen Complete Moments giftset 5 delig Earth 46

 
€ 28,50 incl. btw

Janzen Pure Moments giftset 3+2 delig Black 22

 
€ 28,50 incl. btw

Janzen Pure Moments giftset 3+2 delig Orange 77

 
€ 28,50 incl. btw

Janzen Pure Moments giftset 3+2 delig Earth 46

 
€ 28,50 incl. btw

Janzen Pure Moments giftset 3+2 delig Skin 90

 
€ 19,95 incl. btw

Janzen Loving Moments giftset 2+2 delig Grey 04

 
€ 19,95 incl. btw

Janzen Loving Moments giftset 2+2 delig Coral 58

 
€ 19,95 incl. btw

Janzen Loving Moments giftset 2+2 delig Sun 81

Janzen giftsets
Medewerkers, klanten en relaties verrast u met een van de mooie Janzen giftsets. De parfums en verzorgingsproducten van het Hollandse bedrijf Janzen worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en worden biologisch verbouwd. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar resulteert ook in producten die veilig zijn voor u. Volledig vrij van parabenen en uitsluitend met Vitamine-E als natuurlijk conserveermiddel, zijn de Janzen giftsets een heerlijk cadeau voor zowel dames als heren.

Janzen giftsets in luxe geschenkverpakking
De Janzen giftsets uit het assortiment van Holland 4 You zien er prachtig uit in de luxe geschenkverpakking. Het zijn Home & Beautysets, wat betekent dat u er niet alleen heerlijke producten voor uzelf in vindt, maar ook voor uw huis. Parfumsticks in combinatie met bodyspray, shower foam en handcrème bijvoorbeeld. En dat in geuren met de veelzeggend omschrijvingen Ceder & Sandalwood of Fresh Rose & Mandarin. Dat wordt gegarandeerd genieten. De Janzen giftsets zijn bij ons verkrijgbaar in een 4- of 6-delige verpakking.

Een giftset voor elk budget
De heerlijke Janzen giftsets zijn niet alleen maatschappelijk en biologisch verantwoord, maar ook nog eens vriendelijk geprijsd en bijzonder mooi verpakt. Voor nog geen 20 euro exclusief btw heeft u al zo’n prachtige set. Voor elk budget betaalbaar dus en zeker iets waarmee u uw klanten erg blij maakt. Waar u wel rekening mee moet houden is dat de Janzen giftsets per 2 of 3 eenheden verpakt zijn. U kunt dus alleen in veelvouden van deze aantallen bestellen.