Proef & Tasting Collection

Tasting Collection bestaat uit unieke en fraaie geschenkdozen met tubes van Whisky, Port, Cognac, Gin, Thee, Olie en Kruiden waarmee u uw relaties echt mee kan verrassen. De geschenkdoosjes zijn met 6, 12 of 24 tubes uitvoering leverbaar en voorzien van een stijlvol boekje.

Proef & Tasting Collection

Tasting Collection
Een uniek en verrassend onderdeel van ons kerstpakketten assortiment is de zogeheten Tasting Collection. Dit zijn prachtig vormgegeven geschenkdozen met daarin glazen tubes of kleine flesjes, die gevuld zijn met de heerlijkste producten gemaakt van de beste ingrediënten. Zo is er een theeproeverij, en een wijnproeverij, beide met of zonder luxe handgemaakte bonbons. Maar kunt u uw klanten en relaties ook verrassen met een Tasting Collection van Whisky of Port. Dit bijzondere cadeau en de speciale smaakervaringen zullen zij zich nog lang met plezier herinneren.

Tasting Collection op maat
De Tasting Collections die Holland 4 You u in deze webshop aanbiedt, zijn stuk voor stuk door kenners voor u samengesteld. Zij kozen daarvoor ingrediënten van over de hele wereld en beloven u uitstekende kwaliteit. Heeft u zelf een idee voor een Tasting Collection? En zou u deze graag op maat willen laten samenstellen, dan kan dat bij ons. In overleg kunnen wij de producten verzorgen voor bijvoorbeeld een olie- of balsamico collectie, maar ook voor een geschenkset met tubes van exotische kruiden of exclusieve koffiebonen. Eventueel zelfs met uw eigen logo op de verpakking.

Elegante verpakking inclusief stijlvol informatieboekje
Alle Tasting Collections zijn elegant verpakt en zijn inclusief een stijlvol informatieboekje met daarin alles wat u wilt weten over de producten uit de set. Ook dit boekje is desgewenst met uw logo op te sieren. Voor op maat gemaakt sets en boekjes hanteren wij aparte prijzen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

 
€ 36,97 incl. btw

Tasting Collection Whisky geschenkdoos 6 tubes

 
€ 22,99 incl. btw

Tasting Collection Port geschenkdoos 6 tubes