exclusieve Kerstpakketten vanaf € 75

Voor relaties, die u echt iets bijzonders cadeau wilt doen, hebben wij bij Holland 4 You exclusieve kerstpakketten vanaf 75 euro. In deze categorie vindt u bijvoorbeeld een Spaanse Serranoham compleet met een originele houten hamklem en een trancheermes van rvs. Maar ook rijkelijk gevulde pakketten met een mooie grill erbij maken deel uit van ons assortiment. En wat dacht u van een exclusieve set met diverse verzorgingsproducten en daarbij heerlijk zachte handdoeken en een luxe badjas? Ook onze exclusieve kerstpakketten kunt u online veilig en gemakkelijk bij ons bestellen.

Zelf iets toevoegen aan onze exclusieve kerstpakketten
Wanneer u zelf iets toe wilt voegen aan onze exclusieve kerstpakketten, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wellicht heeft u een bepaald product dat u ter promotie mee wilt sturen. Of heeft u misschien nog een voucher voor een bijzondere aanbieding van uw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat deze mee verpakt wordt bij het pakket. Over de aanlevering en verdere afhandeling raden wij u aan ruim van tevoren contact met ons op te nemen. Dat kan via telefoon op nummer 0299-322250 of door een email te sturen naar info@holland4you-kerstpakketten.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geen verzendkosten bij ordergrootte vanaf 1500 euro
Wanneer de grootte van uw order een bedrag van 1500 euro (exclusief btw) of meer beslaat, dan leveren wij de gehele bestelling zonder verzendkosten bij u af. Aangezien de pakketten verpakt zijn in grote dozen en ook nogal wat kunnen wegen, scheelt u dit behoorlijk wat geld.  

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Extreem Gevuld

 
Prijs excl. BTW

Jamón Serrano

Met ons on-line bestelsysteem kunt u snel en veilig een bestelling plaatsen voor exclusieve kerstpakketten van  € 75 of meer.