Kerstpakket 2017 Extreem Gevuld

excl. btw

 

Volume Kerstpakketten 2017 Winter Blue

excl. btw

Met kerstmis is het een traditie in Nederland dat we worden verwend met een kerstpakket van uw werkgever. Een pakket dat met de grootste zorg wordt samengesteld voor u en waarmee de gehele familie blij verast wordt. Het onderstaand pakket is een heus verwenpakket met heel veel artikelen wat lang uitpakken tot een gezellige familie bezigheid maakt! Hier kunt u mee thuis komen!

Kerstpakket 2017 Yin & Yang Trolley

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Time to relax

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Op rolletjes

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Oven to Table

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Warm Outside

excl. btw

Deze metalen vuurkorf zorgt buiten en in donkere dagen voor een warme en gezellige sfeer. Het vuurpatroon op de opstaande rand van de vuurkorf maakt de uitstraling van de vuurkorf uniek. Het is een leuke toevoeging voor elke tuin. De houten buitenkaars is gebruiksklaar en past mooi in de vuurkorf. De korf wordt opgemaakt met diverse producten met een warme winterse uitstraling. Zoals een Winterglüh, chocomel… lekker met de BBQ mallows. Bij heel veel mensen, jong en oud, zijn de marshmallows geliefd en worden graag gegeten. Dat kan zijn als snoep zo uit het vuistje, als kleine variant op of in de warme chocolademelk of als garnering op ijs. Een met name in Amerika bekende traditie is het roosteren van marshmallows aan een stokje boven een open vuur. De kunst is dan de marshmallow door de hitte aan de buitenkant van een krokant laagje karamel te voorzien, terwijl de binnenkant zacht vloeibaar wordt, zonder dat hij van het stokje valt. Succes!

Kerstpakket 2017 Sushi Family

excl. btw

Ben jij ook gek op sushi en zou je het graag eens zelf willen maken? Doe dat dan gewoon! Sushi wordt gemaakt van speciale rijst en gevuld met meerdere ingrediënten zoals gember, pompoen, komkommer, wortel of vis. Vaak wordt de sushi “bekleed”met nori. Nori is een vierkant vel geperst zeewier. Sushi ziet er niet altijd hetzelfde uit: er zijn ronde sushi, sushi in een zakje, sushi in de vorm van een hoorntje en sushi die binnenste buiten is gekeerd zodat de rijst aan de buitenkant zit. In dit pakket de basis voor het maken van sushi en daaromheen  allerlei lekkernijen voor de hele familie, zowel zoet als hartig.

Kerstpakket 2017 Schatkist met Champagne

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Luxe Waterval

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Luxe Feest

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Hollandse Driekleur

excl. btw

U gaat op reis en neemt mee… deze trolley met trendy design! Hij is hip, handzaam, soepel, sterk en praktisch en dus uitermate geschikt om mee aan boord van een vliegtuig te nemen. In de trolley zien we een perfect afgewerkt en keurig interieur met pakriemen, netvakjes, een tussenschot en een groot vak. De 4 zwenkwielen zorgen er voor dat hij soepel met u mee loopt. De trolley wordt opgemaakt met een variëteit aan hartige en zoete producten zoals toast, te beleggen met de kaaspuntjes,  chips en nootjes. Maar ook een kopje thee met koek en chocolade truffels ontbreekt niet.

Kerstpakket 2017 De top in Rood en Zilver

excl. btw

 

Volume Kerstpakketten 2017 All in Green

excl. btw

Een sfeervol en buitengewoon mooi kerstpakket, All in Green, goed gevuld met lekkere producten voor de gehele familie, of alleen voor u? Een kerstpakket is een feestje om te krijgen en nog leuker is het uitpakken ervan! Er is aan gehele familie gedacht in dit fraaie kerstpakket, voor ieder wat wils. Wat gaat u het eerste kiezen?

Volume Kerstpakketten 2017 Shiney Silver

excl. btw

Zilver is een mooie feestelijke kleur met kerstmis. Dit goedgevulde en complete zilverkleurige pakket is een aanrader voor iedereen. Wat dacht u van een glaasje wijn of bier? Er zit een pasta maaltijd in, soep om samen met de soepstengels te eten en uiteraard wat zoetigheden. Een pakket leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen! Bomvol allerlei lekkere producten voor jong en oud. Laat de kerst nu maar beginnen, u bent er klaar voor!

Volume Kerstpakketten 2017 Lekker Rood

excl. btw

Een warme kleur met kerst is zeker rood zoals dit goed gevulde kerstpakket. Dit vrolijk ogende en complete pakket is een aanrader voor iedereen. Een mooi blijvend cadeau is de glazen serveerschaal welke eindeloos gebruikt kan worden. Je kunt zelf pizza’s maken of als je liever pasta wenst is dat ook mogelijk en uiteraard zitten er ook wat lekkere zoetigheden in dit geschenk. Een pakket leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen! Bomvol allerlei lekkere producten voor jong en oud. Laat de kerst nu maar beginnen!

Kerstpakket 2017 Woody

excl. btw

Alles is Hout, u vind het allemaal in dit kerstpakket en daar gaat u volop van genieten. Houtmotieven zijn helemaal ‘in’ en voor u speciaal is dit pakket gemaakt. Een grote kunststof flexibele bak met houtprint is het grote geschenk wat direct de aandacht trekt en is voor vele doeleinden geschikt. De mooie mokken met houtprint zijn een heus cadeau! Veel lekkernijen en de avond is compleet. 

Kerstpakket 2017 Travel in Style

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Panini time

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Nordic winter

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Dinner for 4

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Goed gevuld

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Candlelights

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Winterse Schoonheid

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Fine Wine

excl. btw

Dit prachtige sfeervolle kerstgeschenk is een echt klassiek kerstcadeau voor tijdens de feestdagen. De 2 heerlijke flessen wijn zullen u tijdens de kerst begeleiden net als de 12-delige wijnglazen set die zeker van pas zal komen. 6 glazen voor de witte wijn en 6 glazen voor de rode wijn, dit wordt een top kerst! Misschien heeft u tussen kerst en oud en nieuw nog even tijd om een heerlijke appeltaart te bakken, alleen nog even de appels halen en u kunt beginnen!