Kerstpakket 2017 Extreem Gevuld

excl. btw

 

Volume Kerstpakketten 2017 Winter Blue

excl. btw

Met kerstmis is het een traditie in Nederland dat we worden verwend met een kerstpakket van uw werkgever. Een pakket dat met de grootste zorg wordt samengesteld voor u en waarmee de gehele familie blij verast wordt. Het onderstaand pakket is een heus verwenpakket met heel veel artikelen wat lang uitpakken tot een gezellige familie bezigheid maakt! Hier kunt u mee thuis komen!

Kerstpakket 2017 Yin & Yang Trolley

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Time to relax

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Op rolletjes

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Oven to Table

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Warm Outside

excl. btw

Deze metalen vuurkorf zorgt buiten en in donkere dagen voor een warme en gezellige sfeer. Het vuurpatroon op de opstaande rand van de vuurkorf maakt de uitstraling van de vuurkorf uniek. Het is een leuke toevoeging voor elke tuin. De houten buitenkaars is gebruiksklaar en past mooi in de vuurkorf. De korf wordt opgemaakt met diverse producten met een warme winterse uitstraling. Zoals een Winterglüh, chocomel… lekker met de BBQ mallows. Bij heel veel mensen, jong en oud, zijn de marshmallows geliefd en worden graag gegeten. Dat kan zijn als snoep zo uit het vuistje, als kleine variant op of in de warme chocolademelk of als garnering op ijs. Een met name in Amerika bekende traditie is het roosteren van marshmallows aan een stokje boven een open vuur. De kunst is dan de marshmallow door de hitte aan de buitenkant van een krokant laagje karamel te voorzien, terwijl de binnenkant zacht vloeibaar wordt, zonder dat hij van het stokje valt. Succes!

Kerstpakket 2017 Sushi Family

excl. btw

Ben jij ook gek op sushi en zou je het graag eens zelf willen maken? Doe dat dan gewoon! Sushi wordt gemaakt van speciale rijst en gevuld met meerdere ingrediënten zoals gember, pompoen, komkommer, wortel of vis. Vaak wordt de sushi “bekleed”met nori. Nori is een vierkant vel geperst zeewier. Sushi ziet er niet altijd hetzelfde uit: er zijn ronde sushi, sushi in een zakje, sushi in de vorm van een hoorntje en sushi die binnenste buiten is gekeerd zodat de rijst aan de buitenkant zit. In dit pakket de basis voor het maken van sushi en daaromheen  allerlei lekkernijen voor de hele familie, zowel zoet als hartig.

Kerstpakket 2017 Schatkist met Champagne

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Luxe Waterval

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Luxe Feest

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Hollandse Driekleur

excl. btw

U gaat op reis en neemt mee… deze trolley met trendy design! Hij is hip, handzaam, soepel, sterk en praktisch en dus uitermate geschikt om mee aan boord van een vliegtuig te nemen. In de trolley zien we een perfect afgewerkt en keurig interieur met pakriemen, netvakjes, een tussenschot en een groot vak. De 4 zwenkwielen zorgen er voor dat hij soepel met u mee loopt. De trolley wordt opgemaakt met een variëteit aan hartige en zoete producten zoals toast, te beleggen met de kaaspuntjes,  chips en nootjes. Maar ook een kopje thee met koek en chocolade truffels ontbreekt niet.

Kerstpakket 2017 De top in Rood en Zilver

excl. btw

 

Volume Kerstpakketten 2017 All in Green

excl. btw

Een sfeervol en buitengewoon mooi kerstpakket, All in Green, goed gevuld met lekkere producten voor de gehele familie, of alleen voor u? Een kerstpakket is een feestje om te krijgen en nog leuker is het uitpakken ervan! Er is aan gehele familie gedacht in dit fraaie kerstpakket, voor ieder wat wils. Wat gaat u het eerste kiezen?

Volume Kerstpakketten 2017 Shiney Silver

excl. btw

Zilver is een mooie feestelijke kleur met kerstmis. Dit goedgevulde en complete zilverkleurige pakket is een aanrader voor iedereen. Wat dacht u van een glaasje wijn of bier? Er zit een pasta maaltijd in, soep om samen met de soepstengels te eten en uiteraard wat zoetigheden. Een pakket leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen! Bomvol allerlei lekkere producten voor jong en oud. Laat de kerst nu maar beginnen, u bent er klaar voor!

Volume Kerstpakketten 2017 Lekker Rood

excl. btw

Een warme kleur met kerst is zeker rood zoals dit goed gevulde kerstpakket. Dit vrolijk ogende en complete pakket is een aanrader voor iedereen. Een mooi blijvend cadeau is de glazen serveerschaal welke eindeloos gebruikt kan worden. Je kunt zelf pizza’s maken of als je liever pasta wenst is dat ook mogelijk en uiteraard zitten er ook wat lekkere zoetigheden in dit geschenk. Een pakket leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen! Bomvol allerlei lekkere producten voor jong en oud. Laat de kerst nu maar beginnen!

Kerstpakket 2017 Woody

excl. btw

Alles is Hout, u vind het allemaal in dit kerstpakket en daar gaat u volop van genieten. Houtmotieven zijn helemaal ‘in’ en voor u speciaal is dit pakket gemaakt. Een grote kunststof flexibele bak met houtprint is het grote geschenk wat direct de aandacht trekt en is voor vele doeleinden geschikt. De mooie mokken met houtprint zijn een heus cadeau! Veel lekkernijen en de avond is compleet. 

Kerstpakket 2017 Travel in Style

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Panini time

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Nordic winter

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Dinner for 4

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Goed gevuld

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Candlelights

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Winterse Schoonheid

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Fine Wine

excl. btw

Dit prachtige sfeervolle kerstgeschenk is een echt klassiek kerstcadeau voor tijdens de feestdagen. De 2 heerlijke flessen wijn zullen u tijdens de kerst begeleiden net als de 12-delige wijnglazen set die zeker van pas zal komen. 6 glazen voor de witte wijn en 6 glazen voor de rode wijn, dit wordt een top kerst! Misschien heeft u tussen kerst en oud en nieuw nog even tijd om een heerlijke appeltaart te bakken, alleen nog even de appels halen en u kunt beginnen!

Kerstpakket 2017 Kwaliteit met Champagne

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 mvo Ambachtelijke Schatkist

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Smaakvol Blauw

excl. btw

De naam van het kerstpakket zegt het al: Smaakvol Blauw, en dat is dit pakket inderdaad als u het thuis heeft uitgepakt. Een mooie witte serveerschaal speelt de hoofdrol en met al de diverse lekkernijen hoeft u eigenlijk met kerstmis de deur bijna niet meer uit! Een smaakvol en vrolijk kerstpakket waar iedereen blij mee zal zijn.

Kerstpakket 2017 The Ritual of Samurai

excl. btw

Ook aan de heren is gedacht want de mannen van tegenwoordig hebben ook hun eigen verzorgingsrituelen. Ervaar het Samurai ritueel bij u thuis.

Kerstpakket 2017 Under the Dome

excl. btw

Een opvallende trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Deze manier van decoreren is helemaal niet nieuw, maar weer terug van weggeweest! Zo kunt u een stolp van glas goed gebruiken als display voor bijv. cactussen of vetplantjes, maar ook voor uw leukste woonaccessoires die u extra wilt benadrukken. Ook staat de stolp bekend als presentatiemiddel voor een kaasplankje. Plaats de glazen stolp ter decoratie in een open kast, op een dressoir of op de schouw en u zult zien dat de stolp vanzelf de aandacht van visite trekt. Het is daarom een leuke plek voor uw favoriete accessoires of aandenken. De glazen stolp is multifunctioneel!

Kerstpakket 2017 Vertrouwd in Zwart en Goud

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Vol aan de Rol

excl. btw

Deze grote opberg box op wieltjes heeft een inhoud van 45 liter. Doordat deze box op wieltjes staat is het mogelijk om hem gemakkelijk zonder te tillen te verplaatsen. De box wordt gevuld met heel veel lekkers! Van ontbijt tot aan een kopje thee na het eten… alles zit erin. Ook aan de kinderen is gedacht met een leuke magische kubus voor eindeloos speelplezier.

Kerstpakket 2017 Weerstation in zilver

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Goed Gevuld

excl. btw

Deze kunststof boodschappentas is ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Het is een sterke en tevens trendy mand waar u mee gezien mag worden. Maar voorlopig hoeft u de deur niet uit, want in dit stijlvolle kerstpakket zitten al veel boodschappen verpakt voor een heerlijke kerst.

Kerstpakket 2017 BBQ barrel

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Delicious

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Rise and shine

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Kerst Gournet

excl. btw

Met de feestdagen staat de sfeer centraal bij veel mensen en ze doen er alles aan om het extra gezellig te maken. Met deze Gourmet/Raclette die u in dit kerstpakket vindt, creëert u ook extra sfeer aan tafel. Verder vindt u nog veel lekkernijen in dit pakket, zodat u met zijn allen kunt genieten van de heerlijke kerstavonden. Een mooi geschenk waar heel de familie plezier aan beleeft.

Kerstpakket 2017 Warm winter

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Blauw op zijn best

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Kanjers van Zilver

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Vlieg er eens uit!

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Botanic water

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Lighting

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Special shopper

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Trendy dutch

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Goedemorgen

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Salad break

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Ready to go

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 La dolce vita

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Kastvuller

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Infinity

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Home sweet home

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Drift blue

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Cosy at home

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Bierproeverij

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 top 40 de luxe

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Big storage

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Botanical

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 How to pasta

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Table tales

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Het mooiste pakket

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Ambachtelijke MVO Schatkist

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Sleutelen & Smullen

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Gouden Merken

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Bekende merken

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Share Together

excl. btw

Verras uw medewerkers dit jaar met dit bewuste mooie kerstgeschenk. De verzendoos, wat tevens een mooie opberg box is om uw spullen in te bewaren, is goed gevuld met gezonde producten. Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Van de opbrengst van Fair & Share producten gaat een deel naar de Voedselbank of stichting Present. Give back a Fair Share: iedereen mag horen van die boodschap! Een mooie gedachte in deze tijd.

Kerstpakket 2017 Zeg ken jij de...

excl. btw

Mosselen met gin mayonaise, de nieuwste trend en bovendien…. verschrikkelijk lekker! Een kerstpakket als deze is een zeer bijzonder pakket, wat door een kenner zeer gewaardeerd zal worden. Als geschenk vind u in deze kerstgeschenkdoos een fraaie mosselpan met 2 kleine frituurmandjes om tijdens de maaltijd uw lege mosselschelpen in te doen, of later als friet mandje te gebruiken. Laat het u smaken!

Kerstpakket 2017 Starlight

excl. btw

Dit winters ogende mooie kerstpakket bevat alleen maar kwaliteitsproducten gecombineerd met 2 sfeervolle windlichten in 2 maten. Met de bijgeleverde waxine lichten kunt u meteen genieten van de sfeervolle verlichting. Het geschenk bevat heerlijke producten om gezellig van te genieten rond de kerstdagen. De feestelijke uitstraling maakt dit kerstgeschenk een echte liefhebber onder uw medewerkers.

Kerstpakket 2017 Family Blue

excl. btw

Dit uitgebreide blauwe feestpakket voor de hele familie bevat veel lekkernijen. Aan iedereen is gedacht! Met de feestdagen zijn veel mensen vrij en wat doet u als u vrij bent? U duikt vast weleens de kasten in om te kijken wat voor lekkernijen er in huis zijn. Met dit originele kerstpakket gaat u in ieder geval niets tekort komen. Het blijvende cadeau in dit pakket is de tijdloze aardewerk serveerschaal. Een kerstgeschenk waar jong en oud blij van wordt!

Kerstpakket 2017 Keukenprins(es)

excl. btw

Een kerstpakket met een elektrisch apparaat is altijd een welkom geschenk. Deze Sandwich grill is erg handig voor het maken van twee tosti’s tegelijk. Maar uiteraard is deze grill ook geschikt voor het bereiden van vlees en/of groenten. Voorzien van handige indicatielampjes en anti-aanbaklaag voor eenvoudig schoonmaken. Een cadeau waar u veel gemak van zult hebben.

Kerstpakket 2017 A Brand New Smile

excl. btw

Een bijzonder fraai A-merk kerstpakket boordevol met A-merk artikelen. Als “blik” vanger ziet u het koekjes blik met de welbekende emoticons. Allemaal lekkere bekende producten die u ook in de supermarkt zult vinden. Hiermee is kwaliteit en smaak gegarandeerd en succes verzekerd bij iedereen. Uitpakken maar!

Kerstpakket 2017 Dutch Botanic

excl. btw

De nieuwste trend dit jaar is de Botanic lijn wat we veel terug zien in de mode en in ons interieur. Een sfeervolle print op kleding maar in dit trendy kerstpakket zit de print op een Dutch Design Chair. Een krukje van zeer stevig karton wat een gewicht kan dragen van 200 kg. Al de lekkernijen worden in de doos verpakt en in een kleine 10 seconden heeft u de kerstdoos omgebouwd tot een heus stevig krukje. Een verpakking welke u niet weg hoeft te gooien maar waar u nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Kerstpakketten 2017 Gorgeous Vase

excl. btw

De Botanic look en feel is als nieuwe trend dit jaar overal doorgedrongen. Zo ook in dit prachtige kerstpakket met als geweldig cadeau de glazen bokaal/vaas/windlicht. Het is een multifunctioneel geschenk waar u lang plezier aan zult beleven. De diverse verpakkingen van de lekkernijen in dit kerstpakket hebben een Botanisch uitstraling wat een mooie sfeer geeft tijdens het uitpakken.

Kerstpakket 2017 Keep it Cool

excl. btw

Dit bijzondere kerstpakket biedt u meer dan alleen maar lekkernijen en lekkere drankjes. De coolerbag is namelijk erg trendy! Deze kunt u het hele jaar door gebruiken. Misschien is het in de zomer erg warm als u naar uw werk gaat, neem de cooltas mee en u heeft een koude lunch en drinken op de juiste temperatuur voor handen! Voor werkgevers het ideale kerstcadeau om aan werknemers te overhandigen. Met zijn twee stevige hangrepen neem je de coolerbag overal mee naartoe.