Kerstpakket 2017 Kwaliteit met Champagne

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 mvo Ambachtelijke Schatkist

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Smaakvol Blauw

excl. btw

De naam van het kerstpakket zegt het al: Smaakvol Blauw, en dat is dit pakket inderdaad als u het thuis heeft uitgepakt. Een mooie witte serveerschaal speelt de hoofdrol en met al de diverse lekkernijen hoeft u eigenlijk met kerstmis de deur bijna niet meer uit! Een smaakvol en vrolijk kerstpakket waar iedereen blij mee zal zijn.

Kerstpakket 2017 The Ritual of Samurai

excl. btw

Ook aan de heren is gedacht want de mannen van tegenwoordig hebben ook hun eigen verzorgingsrituelen. Ervaar het Samurai ritueel bij u thuis.

Kerstpakket 2017 Under the Dome

excl. btw

Een opvallende trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Deze manier van decoreren is helemaal niet nieuw, maar weer terug van weggeweest! Zo kunt u een stolp van glas goed gebruiken als display voor bijv. cactussen of vetplantjes, maar ook voor uw leukste woonaccessoires die u extra wilt benadrukken. Ook staat de stolp bekend als presentatiemiddel voor een kaasplankje. Plaats de glazen stolp ter decoratie in een open kast, op een dressoir of op de schouw en u zult zien dat de stolp vanzelf de aandacht van visite trekt. Het is daarom een leuke plek voor uw favoriete accessoires of aandenken. De glazen stolp is multifunctioneel!

Kerstpakket 2017 Vertrouwd in Zwart en Goud

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Vol aan de Rol

excl. btw

Deze grote opberg box op wieltjes heeft een inhoud van 45 liter. Doordat deze box op wieltjes staat is het mogelijk om hem gemakkelijk zonder te tillen te verplaatsen. De box wordt gevuld met heel veel lekkers! Van ontbijt tot aan een kopje thee na het eten… alles zit erin. Ook aan de kinderen is gedacht met een leuke magische kubus voor eindeloos speelplezier.

Kerstpakket 2017 Weerstation in zilver

excl. btw

 

Kerstpakket 2018 Water Koken

€ 57,03 incl. btw

Kerstpakket 2017 Goed Gevuld

excl. btw

Deze kunststof boodschappentas is ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Het is een sterke en tevens trendy mand waar u mee gezien mag worden. Maar voorlopig hoeft u de deur niet uit, want in dit stijlvolle kerstpakket zitten al veel boodschappen verpakt voor een heerlijke kerst.

Kerstpakket 2017 BBQ barrel

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Delicious

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Rise and shine

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Kerst Gournet

excl. btw

Met de feestdagen staat de sfeer centraal bij veel mensen en ze doen er alles aan om het extra gezellig te maken. Met deze Gourmet/Raclette die u in dit kerstpakket vindt, creëert u ook extra sfeer aan tafel. Verder vindt u nog veel lekkernijen in dit pakket, zodat u met zijn allen kunt genieten van de heerlijke kerstavonden. Een mooi geschenk waar heel de familie plezier aan beleeft.

Kerstpakket 2017 Warm winter

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Blauw op zijn best

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Kanjers van Zilver

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Vlieg er eens uit!

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Botanic water

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Lighting

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Special shopper

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Trendy dutch

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Goedemorgen

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Salad break

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Ready to go

excl. btw