Kerstpakket 2017 La dolce vita

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Kastvuller

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Infinity

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Home sweet home

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Drift blue

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Cosy at home

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Bierproeverij

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 top 40 de luxe

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Big storage

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Botanical

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 How to pasta

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Table tales

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Het mooiste pakket

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Ambachtelijke MVO Schatkist

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Sleutelen & Smullen

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Gouden Merken

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Bekende merken

excl. btw

 

Kerstpakket 2017 Share Together

excl. btw

Verras uw medewerkers dit jaar met dit bewuste mooie kerstgeschenk. De verzendoos, wat tevens een mooie opberg box is om uw spullen in te bewaren, is goed gevuld met gezonde producten. Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Van de opbrengst van Fair & Share producten gaat een deel naar de Voedselbank of stichting Present. Give back a Fair Share: iedereen mag horen van die boodschap! Een mooie gedachte in deze tijd.

Kerstpakket 2017 Zeg ken jij de...

excl. btw

Mosselen met gin mayonaise, de nieuwste trend en bovendien…. verschrikkelijk lekker! Een kerstpakket als deze is een zeer bijzonder pakket, wat door een kenner zeer gewaardeerd zal worden. Als geschenk vind u in deze kerstgeschenkdoos een fraaie mosselpan met 2 kleine frituurmandjes om tijdens de maaltijd uw lege mosselschelpen in te doen, of later als friet mandje te gebruiken. Laat het u smaken!

Kerstpakket 2017 Starlight

excl. btw

Dit winters ogende mooie kerstpakket bevat alleen maar kwaliteitsproducten gecombineerd met 2 sfeervolle windlichten in 2 maten. Met de bijgeleverde waxine lichten kunt u meteen genieten van de sfeervolle verlichting. Het geschenk bevat heerlijke producten om gezellig van te genieten rond de kerstdagen. De feestelijke uitstraling maakt dit kerstgeschenk een echte liefhebber onder uw medewerkers.

Kerstpakket 2017 Family Blue

excl. btw

Dit uitgebreide blauwe feestpakket voor de hele familie bevat veel lekkernijen. Aan iedereen is gedacht! Met de feestdagen zijn veel mensen vrij en wat doet u als u vrij bent? U duikt vast weleens de kasten in om te kijken wat voor lekkernijen er in huis zijn. Met dit originele kerstpakket gaat u in ieder geval niets tekort komen. Het blijvende cadeau in dit pakket is de tijdloze aardewerk serveerschaal. Een kerstgeschenk waar jong en oud blij van wordt!

Kerstpakket 2017 Keukenprins(es)

excl. btw

Een kerstpakket met een elektrisch apparaat is altijd een welkom geschenk. Deze Sandwich grill is erg handig voor het maken van twee tosti’s tegelijk. Maar uiteraard is deze grill ook geschikt voor het bereiden van vlees en/of groenten. Voorzien van handige indicatielampjes en anti-aanbaklaag voor eenvoudig schoonmaken. Een cadeau waar u veel gemak van zult hebben.

Kerstpakket 2017 A Brand New Smile

excl. btw

Een bijzonder fraai A-merk kerstpakket boordevol met A-merk artikelen. Als “blik” vanger ziet u het koekjes blik met de welbekende emoticons. Allemaal lekkere bekende producten die u ook in de supermarkt zult vinden. Hiermee is kwaliteit en smaak gegarandeerd en succes verzekerd bij iedereen. Uitpakken maar!

Kerstpakket 2017 Dutch Botanic

excl. btw

De nieuwste trend dit jaar is de Botanic lijn wat we veel terug zien in de mode en in ons interieur. Een sfeervolle print op kleding maar in dit trendy kerstpakket zit de print op een Dutch Design Chair. Een krukje van zeer stevig karton wat een gewicht kan dragen van 200 kg. Al de lekkernijen worden in de doos verpakt en in een kleine 10 seconden heeft u de kerstdoos omgebouwd tot een heus stevig krukje. Een verpakking welke u niet weg hoeft te gooien maar waar u nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Kerstpakketten 2017 Gorgeous Vase

excl. btw

De Botanic look en feel is als nieuwe trend dit jaar overal doorgedrongen. Zo ook in dit prachtige kerstpakket met als geweldig cadeau de glazen bokaal/vaas/windlicht. Het is een multifunctioneel geschenk waar u lang plezier aan zult beleven. De diverse verpakkingen van de lekkernijen in dit kerstpakket hebben een Botanisch uitstraling wat een mooie sfeer geeft tijdens het uitpakken.