Luxe Kerstpakketten van € 60 tot € 75

Wilt u eens per jaar flink uitpakken voor uw personeel en relaties met luxe kerstpakketten? Dan bent u bij Holland 4 You aan het juiste adres. De pakketten uit de prijscategorie 60 tot 75 euro zijn niet alleen zeer rijk gevuld met levensmiddelen van uitstekende kwaliteit. Zij bevatten ook een of meerdere blijvende cadeaus, die nog vele jaren met plezier gebruikt zullen worden. Van koffers tot badjassen en van prachtig serviesgoed tot een metalen vuurkorf. Luxe kerstpakketten zijn meer dan een eindejaarsgeschenk. Ze zijn een blijk van waardering en respect. Iets dat voor uw medewerkers, klanten of relaties onbetaalbaar is.

Luxe kerstpakketten snel geleverd
Doordat Holland 4 You zijn producten direct afneemt van de fabrikant of importeur kunnen ook de luxe kerstpakketten in principe snel geleverd worden. Natuurlijk moeten u en wij wel rekening houden met topdrukte in de laatste maanden van het jaar. Daarom raden wij u ook aan om niet langer te wachten met het plaatsen van uw order dan nodig is. Dus zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u deze aan ons doorgeven met de gewenste aantallen en leverdatum. Wij plannen de bestelling dan alvast in zodat wij rekening kunnen houden met onze inkoop.

Levering in Nederland, België en Duitsland
Wij leveren al onze producten, waaronder eindejaarsgeschenken, kerstartikelen en kerstproducten, in Nederland, België en Duitsland. Is uw bedrijf gesitueerd net over de grens? Of wilt u de kerstpakketten rechtstreeks bij uw relatie laten bezorgen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Verras uw personeel als blijk van waardering met een goedgevuld luxe kerstpakket.

 
excl. btw

Volume Kerstpakketten 2017 Winter Blue

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Yin & Yang Trolley

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Time to relax

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Op rolletjes

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Oven to Table

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Warm Outside

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Sushi Family

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Schatkist met Champagne

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Luxe Waterval

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Luxe Feest

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 Hollandse Driekleur

 
excl. btw

Kerstpakket 2017 De top in Rood en Zilver

Met ons on-line bestelsysteem kunt u snel en veilig een bestelling plaatsen voor luxe kerstpakketten van € 60 - € 75.