Bierpakket 2020 Biologisch Waterland

WWG
BW-P01
€ 16,95 incl. btw
    Levertijd:In overleg
Bestel
Vraag een scherpe offerte aan
  • Beschrijving

Bierderij Waterland brouwt heerlijke bieren van biologische grondstoffen. Pure smaak en geen onnodig gebruik van chemische pesticiden bij onze ingrediënten. De selectie van 6 bieren op fles zijn SKAL-gecertificeerd.

De bierpakketten kunnen in veelvoud van 4 worden besteld!
Bierpakket 2020 Biologische Waterland bieren bestaat uit: 
  • Marker Maagd 33 cl: Witbier 5%. Schuimend witbier. Een zomers briesje op het Markermeer. Het zonnetje dat door de wolken schijnt. Een ‘natural beauty’ om de dorst mee te lessen na gedane arbeid. Voor vissers en landrotten. Maar let op! Je laat haar niet meer los want de eerste slok beklijft.
  • Monnicker Moker 33 cl: Belgische Tripel 8%. Stoere krachtige tripel. Tijdloos genieten uit een flesje. Laat de vissers maar zingen in de haven van Monnickendam. Stook het vuur en rook de paling. Sla de armen om elkaar en proost met geheven glas. Robuuste afdronk.
  • Kattekwaad 33 cl: Amber ale 6%. Deze Amber Ale heeft een fluwelen body en een weelderige smaak door houttonen van wilgenbast. Kattekwaad is gewillig en ondeugend van aard maar zal je prettig verrassen want dit stoute katje blijkt geen boze kater...
  • Hoppa Hanna 33 cl: Sunset Red IPA - 6%. Hoe we met wat liefde en vakmanschap wederom iets heerlijks uit de ketel kunnen laten stromen... Hoppy Hannah is onze jongste Sunset Ale. Een oranjekleurige en fruitige Ale met veel hop gebrouwen. Wij zijn dol op Hannah en wie weet is Hannah straks dol op jou! Sinds juni 2019 ook op fles verkrijgbaar.
  • Gouden Bocht 33 cl: Zwaar blond 9%, biologisch. De naam Gouden Bocht relateert aan de duurste en prestigieuze bocht van de Herengracht in Amsterdam. Helder en goudkleurig in het glas met een fijne witte schuimkraag verpreidt het een bloemige hopgeur en pikante gistaroma’s. In de mond een fleurige zoetheid met een licht bittere afdronk. Een bier met prestige.
  • Bomba Bock 33 cl : Bokbier 6,3% biologisch. Bombabock is een speelse explosie van herfstsmaken in de mond, maar toch heel toegankelijk. Amberrood, caramel­tonen, licht zoet en een soepele afdronk.