Rituals gift sets voor B2B

Rituals giftsets zijn populaire producten als eindejaars- of kerstgeschenk. Dit bekende merk in Home & Body producten straalt luxe en kwaliteit uit en zal dan ook zeker een gewaardeerd cadeau zijn voor uw medewerkers, relaties en klanten. Holland 4 You heeft een ruime keuze aan deze Rituals giftsets in haar assortiment. Ze zijn er in diverse lijnen en geuren, voor heren en dames en voor elk budget. Zo heeft u al een heerlijke 4-delige set met daarin Shampoo, Foaming Shower Gel, Shower Oil en een Body Cream voor nog geen 16 euro exclusief btw.

Rituals giftsets in prachtige verpakking
Alleen de verpakking van de Rituals giftsets zijn al een geschenk op zich. Prachtige doosjes in linnenlook, die qua kleur en uitstraling perfect aansluiten bij het thema van de producten. Bijvoorbeeld stijlvol antraciet met rood voor de Japanse Samurai Refreshing Collection en bloesem roze voor het Japanse Sakura Relaxing Ritual pakket. De giftsets worden per 4 of per 6 sets verkocht. Uw order moet dus uit een veelvoud van die getallen bestaan.

Bij Holland 4 You betaalt u de beste prijs
Door het schaalvoordeel dat Holland 4 You u als een van de grootste kerst- en geschenkpakketten leveranciers kan bieden, betaalt u bij ons altijd de beste prijs. Wij kopen groot in direct bij de fabrikant of importeur en berekenen dat voordeel aan u door. Bovendien ontvangt u bij een ordergrootte van 1000 euro of meer, ook een heerlijk Rituals geschenk voor uzelf! Reden te meer dus om vandaag nog uw bestelling te plaatsen.

Genoemde prijzen zijn excl. btw

LET OP! Vervolg besteleenheden van 4 of 6 stuks dus 4, 8, 12, 18, 24, 30, 36 stuks etc.

Verwen uw relaties met Rituals pakketten

Rituals pakketten een zeer gewaardeerd geschenk om te krijgen of weg te geven aan uw personeel, klanten of relaties. 

Rituals gifts voor B2B

Rituals giftsets voor B2B snel en efficiënt online bestellen bij uw kerstpakketten leverancier Holland 4 You uit Volendam!