Vlees pakketten! Een zeer gewaardeerd Kerstpakket

Vlees kerstpakketten
Holland 4 You heeft, naast een groot assortiment traditionele eindejaarsgeschenken met houdbare levensmiddelen, ook heerlijke vlees kerstpakketten. Als u wilt dat uw medewerkers en relaties ook tijdens de feestdagen nog even bij uw prettige samenwerking stilstaan, is dit het perfecte cadeau. U kunt kiezen uit eerste kwaliteit vlees, zoals eendenborstfilet, rosbief, Aberdeen Angus of Hollands wroetvarken. Daarbij zit behalve een bijpassende fles wijn ook nog een handige vleesthermometer voor een optimale bereiding. Uiteraard worden deze vlees kerstpakketten altijd vers en koel geleverd.

Vlees kerstpakketten rond de 40 euro
Dankzij onze uitstekende leveranciers en onze beste prijsgarantie heeft u bij ons al zo’n overheerlijk en speciaal vleespakket voor rond de 40 euro exclusief btw. U geeft uw personeel en klanten hiermee niet alleen een blijk van waardering, maar ook een onvergetelijk kerstdiner. Heeft u liever een andere vleessoort of wilt u dit pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een snijplank of vleesmes? Bel dan gerust even met onze verkoopafdeling en vraag wat de mogelijkheden zijn. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 0299-322250.

Kopen op rekening mogelijk
Voor bedrijven, scholen en instellingen is het mogelijk vlees kerstpakketten te kopen op rekening. Dit is misschien makkelijker voor u en voor uw financiële administratie en omdat wij het online bestellen van kerstpakketten zo eenvoudig mogelijk willen maken, bieden wij deze optie aan. Handelt u de factuur het liefst meteen af? Dan kunt u uiteraard ook gewoon tegelijk bij het doorgeven van uw bestelling de rekening voldoen. 

 
€ 46,14 incl. btw

Vleespakket Franse Barbarie

 
€ 42,86 incl. btw

Vleespakket Rosbief

 
€ 48,05 incl. btw

Vleespakket Aberdeen Angus

 
€ 44,18 incl. btw

Vleespakket Hollands Wroetvarken

Bestel en verras uw relaties met een origineel vleespakket voor kerst!