Wintersport op je bord receptenboek

RMS
SH-18001
€ 23,85 incl. btw
    Levertijd:In overleg
Bestel
Vraag een offerte aan
  • Beschrijving

Als enorme liefhebber van wintersport was voor Sander Heuvelman de keuze van het maken van Wintersport op je bord niet zo heel lastig.

Ook jij staat waarschijnlijk, net als hem, dagelijks in de keuken om voor het eten te zorgen. Omdat je hier nu bent gaat hij er vanuit dat je hetzelfde probleem hebt als hij de laatste paar jaar heb gehad: een gebrek aan kookinspiratie.

Het idee om zijn grootste passie te combineren met het gebrek aan kookinspiratie heeft uiteindelijk dit receptenboek opgeleverd. Een keuze uit maar liefst 50 unieke winterrecepten afkomstig uit de bekende Alpenlanden.

Hij heeft ongelooflijk veel tijd en energie in het receptenboek gestopt, maar is zeer trots op het resultaat. Hij is er ook 100% van overtuigd dat het jou gaat helpen voor extra kookinspiratie.

De recepten zijn stuk voor stuk heerlijk, maar over smaak valt niet te twisten. Dat onderdeel laat ik je ook graag zelf ontdekken.

Uniek kerstgeschenk om toe te voegen aan uw kerstpakketten!

Wat maakt dit receptenboek uniek?

  • Wintersport op je bord is het enige receptenboek in Nederland met alleen maar winterrecepten bekend van de wintersport
  • Alle 50 winterrecepten liggen op je bord in 7 Super Simpele Stappen
  • Geen lastige of ingewikkelde kooktechnieken Winterrecepten uit 5 verschillende Alpenlanden
  • Bij elk recept variatietips om het gerecht nog lekkerder te maken
  • Een ruime keuze uit vegetarische recepten
Kaiserschmarrn
Tiroler Grostl
Croute au fromage
Bovenstaand wat voorbeelden van de typische Wintersport gerechten
Gluwein taart