Zomerpakketten - themapakketten

Waarom zou u wachten tot het einde van het jaar om uw personeel en klanten te laten weten dat u ze waardeert? Verras uw relaties dit jaar gewoon eens met een van onze leuke zomerpakketten. Geef vlak voor de vakantie een koeler met frisdrank en chips cadeau. Of een lekkere fles wijn met een spel voor het hele gezin. Holland 4 You heeft ook zomerpakketten, die uitsluitend uit gebruiksartikelen bestaan. Zoals het Sailor pakket met daarin onder andere een strandtas, badlaken, teenslippers en een beachball spel. Uw relaties genieten niet alleen van een ontspannen vakantie, maar kijken er ook naar uit weer met of voor u aan de slag te gaan.

Een geste die opvalt
De meeste bedrijven geven hun medewerkers en relaties een eindejaarsgeschenk in de vorm van een kerstpakket of goede fles wijn. Een geweldig gebaar natuurlijk. Maar ook een die, zeker bij grote klanten, mogelijk verdwijnt tussen alle attenties van uw concurrenten. Kiest u voor het versturen van zomerpakketten, dan weet u 100% zeker dat uw geste opvalt en extra gewaardeerd wordt. Op een moment dat men het niet verwacht, blijkt u toch aan uw relaties te denken en dat zal door iedereen als een prettige verrassing ervaren worden.

Uw order zeer snel geleverd
Holland 4 You uit Volendam is al vele jaren een bekende leverancier van kerst- en geschenkpakketten in Nederland, België en Duitsland. Onze klanten waarderen ons niet alleen om ons grote aanbod van ruim 400 verschillende pakketten, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit van onze producten, onze goede service en onze snelle leveringen. Zelfs als u last minute pakketten bij ons bestelt, zullen wij er alles aan doen om deze binnen een paar dagen bij u te kunnen bezorgen.

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Exota

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Clear Summer

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Radler and More

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten BBQ on the Beach

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Koeler

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Jeu de Boules

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Cool Blue

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Sailor Bag

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Smullen maar

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Be Cool

 
Prijs excl. BTW

Zomerpakketten Wellness